Alla hjärtans-meny i delin

Mindre än en vecka kvar till Alla hjärtans dag! Jag håller på och laddar upp med särskilt kärleksfull meny. Visserligen rätt bokat den kvällen, men det finns platser kvar. Så passa på om du vill överraska din älskade.

Vad som står på menyn? Det får man veta om man kommer hit. Jag måste erkänna att jag själv aldrig har firat Alla hjärtan, det var liksom inte uppfunnet när jag var ung och i farten. Hustrun och jag är som tur är ungefär lika gamla, så hon har antagligen ingen aning om att denna stora dag snart inträffar. Förresten har hon meddelat att hon tänker stå med Mona Samoiel Tihane i ett stånd på Stora Torget i Södertälje den eftermiddagen och sälja böcker. Hustrun promotar våra böcker ”Gift med en yuppie” och ”En öppen affär”, medan Mona ska sälja sin kokbok, ”Lucias mat”. Jag misstänker starkt att det kommer att gå bäst för Mona, som enligt utsago skulle kunna sälja sand i öknen. Därefter kommer hustrun att avsluta sin dag tillsammans med hästarna i stallet, så det så. 

Men jag vet att det finns andra som vill fira Alla Hjärtans dag, och ni är hjärtligt välkomna till delin.

Efter den 14 februari följer en helt vanlig fredag, men redan den 16:e inträffar nästa stora händelse här i Rönninge deli. Då blir det en spännande provning av Piemonte-viner, som hålls av undertecknad och min populära side-kick Claes Murman. Han som vet en massa om viner.

Och FYI har jag fått in en ny sändning av den efterfrågade EviMeria-olivoljan från Grekland. Så kom och köp!

Ses
 

8 februari 2019

Skriv kommentar

Du är ju för rolig Steve, ja jag är bra på att sälja :-) men din fru kommer också att sälja bra för de böcker hon har med sig är supersköna. Skicka med 5 extra till mig tack av din bok. Och så ska du skicka mig lite goda olivoljor som Ingrid ska sälja ;-)

Postat av Mona Samoiel Tihane den 8 februari 2019
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit