Anmäl tid till Litterär afton 30 september!

Dags för årets första litterära afton onsdagen den 30 september kl 19. Diskussionen leds av journalisten och författaren Jane af Sandeberg samt hustrun. Ämnet för kvällen: Historiska romaner.

Jag brukar hålla mig i bakgrunden under dessa litterära samtal, som brukar bli ganska högljudda. Man tar med sig (eller drar sig till minnes) en bok man själv har läst på temat, och så bidrar man till diskussionen om man vill och får en massa bra lästips. Vill man hålla tyst och dricka vin medan man bläddrar i de andra deltagarnas böcker, går det alldeles utmärkt. 

Hustrun har en favoritromanserie hon alltid drar upp, oavsett tema, eftersom hon anser att den passar överallt. Får se om hon kommer dragande med den igen, fast jag tror inte det. Ett stort hål gapar tomt på annan plats i bokhyllan.

Jane kommer som vanligt välförsedd med bra böcker att samtala om.

Ni kanske har märkt att jag har börjat med frukost här i butiken. Första veckan kom det en eller två kunder, men vecka nummer två har det droppat in flera. De som kommer frågar efter lunchtallrik att ta med sig, så från och med måndag blir det möjligt att köpa lunch/och eller frukost i butiken.

Välkomna!  

18 september 2015

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

fredag

15.00 -  21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

lördag

12.00 - 20.00

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

 


  


Delibutiken på Facebook