Aperitivon abonnerad på lördag, 24 september

I morgon lördag är det 50-årskalas i butiken, då är aperitivon helt abonnerad och därför stängd för alla som inte är bjudna på den festen. Men hav tröst – nästa lördag är det aperitivo som vanligt igen.

Fler än jag som är trötta på sommaren som aldrig tar slut? Nu börjar det äntligen kännas som höst i alla fall. Det innebär för min del att jag stänger terrassen den 30 september. Efter det får jag nämligen inte servera alkohol där enligt reglerna, så då betraktar jag säsongen som avslutad. 

Sen är det bara att se fram emot jul. Och apropå det – årets julklapp är på gång. Ja, alltså, den är ännu mer på gång än sist jag nämnde den. Jag talar förstås om hustruns och min bok, ”En öppen affär”, som nu Ida lägger sista formgivarhanden vid. Och så håller Kerstin i Trosa på och korrläser.

De flesta formaliteter kring bokutgivningen är avklarade, jag har fått både ISBN-nummer och EAN-kod. När den väl är tryckt gäller det bara att komma ihåg att skicka plikt-ex (det heter så) till Kungliga Biblioteket.

Vilken dag som helst finns verket i en bokhylla nära dig. I alla fall före jul. Helt säkert.

Ses! 

23 september 2016

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - lördag 

15.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit