Börja fredagsmysa tidigt

Redan på torsdagseftermiddagen (läs i dag, typ nu) kan du smygstarta fredagsmyset. Mitt nya koncept AW håller på att sätta sig.

Jag har en god vän som säger att han alltid tar ut all glädje i förskott, eftersom man aldrig vet vad som händer sen. Så kan man tänka kring helgen, tycker jag. Börja redan på torsdagen, vet ja! Så har man fått ut någon glädje även om helgen skulle bli full av städning, barnskrik, däckbyte och annat som gör livet mindre glatt. 

Mitt AW – det som hustrun kallar happy hour fast hon inte får – äger rum torsdag 15:00 till 17:30 och fredag 15:00 till 17:30. Köper du ett glas vin bjuder jag på lite ost och oliver.

Det där att konceptet håller på att sätta sig, kan du ta med en nypa salt. En sak har jag lärt mig, och det förkortas TTT. Things Take Time. Så jag kommer nog att påminna om torsdags- och fredags-AW framöver.

Ses!
 

12 april 2018

Skriv kommentar

Trevligt, håller med om att fira i förskott. Vi ses på Delin.

Postat av Karin den 13 april 2018
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit