Fullbokat - Bubbelprovning

Jag kan inte hålla mig – nu tjuvstartar jag hösten med en bubbelprovning redan på lördag!
Först till kvarn får en plats.

Upprinnelsen är en förfrågan jag fick i somras: Kunde jag komma hem till en kund och hålla en privat provning av bubbeldrycker för henne och hennes kompisar?

Självklart ville jag det – och det blev precis så roligt som jag trodde. I alla fall för mig. Men var inte oroliga, gästerna verkade också glada. De kollade på bubblornas storlek, doftade och smakade. Jag berättade om dryckerna, därefter lutade jag mig tillbaka och njöt av de nöjda leendena.

Nästa tanke kom helt naturligt. Varför inte kopiera provningen och köra den i delin? Redan nu på lördag? Sagt och gjort. Jag har köpt in en champagne (fransk), en prosecco (italiensk), en cava (spansk) och en crémant (från en annan del av Frankrike). Finns nu i delin och väntar på att bli avsmakade.

Vitsen med provningen är att deltagarna ska bestämma sig för vad de tycker bäst om, men också för vad som duger om festen är lagom festlig, om ni fattar vad jag menar. Eller så här: Vilken av de andra tre står sig bäst mot champagnen?

Maila och boka! Lördag kl 16 är vad som gäller.

Ses!
 

18 augusti 2022

Skriv kommentar

Lena o Olle, välkomna!

Postat av Steve den 18 augusti 2022

Olle och jag vill komma och prova bubbel.

Postat av Lena G den 18 augusti 2022
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit