Dags för långkok igen

På onsdag kan du komma till delin och kura skymning samtidigt som du får dig ett mål sous-vidad högrev med madeirasås. Äntligen får man tända ljus!

Hustrun brukar reta mig för det där med ljusen. Om hon inte hindrar mig kan jag mycket väl få för mig att ställa fram levande ljus på midsommarbordet. Men nu är det höst, och då är det påkallat.

Onsdagsmiddagarna, som vi började med förra hösten, blev något av en succé så vi fortsätter. Inom kort kommer jag att ändra menyn, men så här i början känns det onödigt att ändra på ett vinnande koncept.

Jag kan också berätta om en annan succé: Den spanska osten los cameros, som är tillverkad av ett familjeföretag i Rioja av såväl get- som får- och komjölk. Den är skrubbad med olivolja och lagrad i grotta – så klart. Jag bara älskar den.

Det finns ett spanskt vin också, Malondro från den högaktuella landsändan Katalonien, är lagrad på ekfat. Beskrivs som fyllig, välstrukturerad och smörig med lång eftersmak. Får se vad du tycker.

Ses!
 

5 oktober 2017

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - Lördag 

15.00 - 21.00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit