Delin är het just nu
Inte nog med att delin blev omnämnd i Svenskan i helgen, nu har etablissemanget vunnit pris också. Vi kan alla vara stolta, både personal och gäster. För vi gör det ju tillsammans.
Det var stjärnkocken Gustav Otterberg som var vänlig nog att berömma Rönninge deli i en intervju i Svd:s bilaga Mat & Resor. ”Ett ställe med god chark, gott vin och fantastisk personal”, sa han.
Och Gustav borde ju veta vad som är bra. Han har varit köksmästare på Ekstedts, bland annat, och är nu kökschef på Grand Hotel Saltsjöbaden. Om inte han vet vad som är god mat och bra service, då vet inte jag.
Men alla håller inte med till 100 procent. Exempelvis finns olika åsikter om att vi har infört ett system med QR-koder på terrassen, nu under sommartid. Tanken är att man kommer dit, sätter sig där det finns plats, beställer och betalar med telefonen för att sedan vänta på att någon ur den utmärkta personalen kommer ut med det beställda.
Många tycker systemet funkar perfekt, de har kontroll över processen och slipper prata med någon om de inte vill. Den som tycker det är trevligt med human interaktion kan alltid gå in och göra sin beställning muntligt och betala i apparaten.
Andra föredrar vanlig betjäning i alla delar av lokalen, vilket jag fattar. Jag tycker själv det är skönt att få slå mig ner på krogen och samspråka med personalen, diskutera och kanske framför specialönskemål. Men så är det verkligheten också: Den ser inte alltid ut exakt som man önskar. Som restaurangägare får jag anpassa mig och vara lyhörd mot gästerna. Och här är en spaning: Det som gillas av en, kan ogillas av en annan.
Det jag är tacksam för är att ni som är gäster berättar vad ni tycker så att jag kan avgöra vad som behöver justeras. Det går bra att göra muntligt. Jag lovar att inte skicka någon webbenkät.
I övrigt kanske ni minns att Rönninge deli blev nominerat till ett pris för några månader sen, Scandinavian Business Awards. Vet fortfarande inte vad det är, vem som nominerade oss eller varför. Men det spelar ingen roll, för nu kan jag berätta: Rönninge deli vann och har nu utsetts till Best Mediterranean Restaurant – Stockholm County av en publikation som heter Scandinavian Business.
Ses!



Öppettider
PÅSKSTÄNGT: 5 - 9 April
Övriga dagar öppet:
Ons-To 16:00 - 22:00
Fre-Lö 15:00 - 23:00
Söndagar 12:00 - 19:00
Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.
Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.




Kontakt och bokning
Telefon: 08 532 522 68
om vi inte svarar maila gärna
Email:
Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Deli, krog och catering Rönninge Torg, 144 61 Rönninge
Butiken: 08 532 522 68
info@delibutik.se
Grattis till er alla!! Ingen nämnd, ingen glömd.
Stort Grattis
Men så kul! Grattis!
Men jag smäller av vad ni får priser och gör roliga saker - heja er! Snart dags för besök känner jag:)!
Men, så kul! Grattis!!!!
WOW. Så kul! Ni är såå bra!
Grattis till allt ❤️
Grattis till både det ena och andra, det är Delin värd!
Jättekul och välförtjänt!
Grattis till er alla
Grattis,
Grattis! Just because…..❣️
Grattis ni alla . Hoppas att du har fåt ett fint Diplom att sätta upp