Delin har fortsatt öppet – följer alla myndighetsråd

Förra veckan rådde full rulle i delin, trots coronan, och vi fortsätter att ha öppet som vanligt. Men vi är noga med att följa alla råd och instruktioner.

Jag har lyssnat noga på Folkhälsomyndighetens generaldirektör på tv. Redan i förra omgången restriktioner följde Ellen och jag rådet att glesa ut borden, så att det blev mer luft mellan gästerna. Vi fick också mirakulöst nog igång vår e-handel, vilket var populärt. 

Nu fortsätter vi på den inslagna vägen, det vill säga vi tar bort barstolarna eftersom generaldirektören avråder från barhäng. Dans verkar han inte heller gilla, men vi har ju inget danstillstånd så det är inget problem för oss. I övrigt är vi redan i fas med hans önskemål.

Som ni kanske har märkt har Blomsterprinsessan tillfälligt stängt sin butik i Rönninge för att satsa helhjärtat på Salembutiken. Men hon överger oss inte helt – några av Blomsterbutikens vackra buketter kommer att finnas till salu i Rönninge Deli. Samarbete på högsta nivå.

Summa summarum har vi öppet som vanligt, 16-21 onsdag och torsdag, 15-20 fredag lördag. Endast bordsservering, enligt order.

E-handeln utökas hela tiden. Nu finns fler rätter och fler enskilda produkter som chark och ostar att välja på. Behöver du hemtransport av dina varor – eller över huvud taget hjälp med diverse? Kontakta gruppen ”Underbara RönningeSalem – för att söka och erbjuda hjälp!” på facebook.

Ses!
 

25 mars 2020

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit