Det händer och fötter i delin

Jag har fått klagomål på att bloggen har uteblivit, men det beror på att hustrun har varit förkyld. Och när hon är sjuk är hon som en hel karl.

”Ni kvinnor ska snacka om att föda barn…” gäller inte min hustru. Det är när hon är förkyld som hon är eländig. Förra veckan fanns det inte på kartan att hon skulle skriva något, än mindre något lättsamt som denna blogg. Ju lättare, desto svårare, påstår hon. Men nu är hon uppe igen. 

Igår var det onsdagslångkok här i delin, vilket föranleder mig att påminna om att det är bra att boka in sig om man vill ha plats. Den här veckan var det folkligt och fullsatt och säkert festligt också – för gästerna. Själv kände jag mig lite som Basil i Fawlty Towers, fast med kortare ben.

Jag kör onsdagslångkoket fram till och med 10 maj, för så långt fram har jag faktiskt en del bokningar. Folk verkar gilla det där. Sen tar sommaren över och långkoken får vänta till hösten.

Glädjande nog har resebyrån fått in en hel del bokningar till Baskien-resan i höst. Inte fullt än, men jag räknar med att det blir två resor. Det är skynda, fynda som gäller för den som vill med på den första.

Och så finns det lite spridda platser kvar på vårens provningar av ditten och datten. Kolla under fliken ”evenemang” här bredvid.

Ses!
 

23 mars 2017

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - Lördag 

15.00 - 21.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit