Drinkafton i delin på lördag

Vi har snackat om det i åratal, Ellen och jag, och nu på lördag händer det: Vi ordnar drinkafton i delin. Det blir allt från daiquiri till whiskey sour. Håll i hatten och låt isbitarna klirra i glasen.

Daiquiri är en drink som för tankarna till Hemingway, även om det för mig personligen är högst oklart hur de båda hänger ihop. Men det är något med att förföra damer – tror jag. Eller om det bara är det att drinken innehåller rom, en spritdryck som förknippas med Cuba och därmed till den legendariske författaren eftersom han bodde där i tjugo år.

Vare hur det vill med det – på lördag kommer Kim till delin för att härja runt bland en försvarlig mängd flaskor, varav en del innehåller sprit och en del olika juicer. Frukt, bär, is, socker och läsk finns också på inköpslistan. Och basilika. Och äggvita! Glöm inte den.

Listan på vilka drinkar Kim kan blanda till på beställning är lång, och för att vara tydlig – det kommer också att finnas alkoholfria alternativ.

Det hela tar sin början kl 15 på lördag och avslutas inte förrän 21.

Obs att detta är första eventet sedan pandemin började, det känns stort. I augusti återkommer vi med fler extraordinära händelser, varav jag redan nu kan lova att en del blir helt nya.

Ses!
 

8 juni 2021

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit