En milstolpe


I dag inför vi något nytt här i delin: Skrivna menyer, som delas ut till gästerna precis som på en riktig krog. Det känns stort.

Jag har gjort dem själv, skrivit på datorn och printat ut på skrivaren. Hustrun har inte sett dem än, så hon lär få spader när hon upptäcker alla stavfel och särskrivningar som förmodligen finns där, och som hon uppfattar som dödssynder. 

Men hon får nog rätta i sinom tid. För menyerna är här för att stanna. Jag ser dem som en symbol för den omsvängning som hustrun och jag planerade för redan när vi köpte butiken, och som nu efter (bara!) sju år nästan är på plats. Från butik till restaurang.

Nog om detta – nu vill jag påminna om det litterära salongen den 18 februari, där temat är historiska romaner. Kom med och ha lite kul en vanlig onsdagskväll! Anmäl dig till mig så jag vet hur många som kommer.

Senare i vår drar vi iväg med ett antal gäster till Provence. Vi är redan åtta personer som är resklara och det finns plats för max lika många till. Vi jobbar fortfarande med programmet, men jag kan lova god mat, goda viner och vackra saker att titta på. Jag vågar till och med lova skinande sol och azurblå himmel. Avresa 24 april.

Faktum är att vi även är åtta klara till höstens resa till Bretagne och Normandie. Och den har vi inte ens börjat fila på .

Vi ses!
 

5 februari 2015

Skriv kommentar

Bretagne skulle vara intressant för oss också...

Postat av Linnea o Åke den 6 februari 2015

Öppettider

Onsdag, torsdag och fredag

16.00 - senast 21.00
köket stänger 20.30

lördagar
15.00 - 19.00
aperitivo 15.00 - 18.00

Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook