Fem små granar väntar på att bli klädda

Nu har jag varit kreativ – eller rättare sagt Blomsterprinsessan har varit det. På delins terrass står fem små granar, nerstuckna i upp- och ned-vända krukor. Kommunens förskolebarn inbjuds härmed att dekorera dem.

Krukorna är desamma som i somras användes för att avgränsa delins uteservering mot torget. Men något måste de ju användas till även i vinter. Blomsterprinsessan Carina fick idén, jag skaffade små granar och nu står de där.

Problemet är ju att de är nakna, det måste åtgärdas. Undrar just vad som pågår i kommunens förskolor, så här före jul? Min gissning: Tillverkning av fler juldekorationer än hemmens julgranar kan härbärgera.

Härmed inbjuds därför alla förskolebarn som vill att förfärdiga dekorationer till delins fem små granar. Det är bara att klippa, klistra, trä på snören och komma hit och sätt dit dem. När som helst – delin behöver inte vara öppen.

Eftersom jag själv har två barnbarn som går i förskola i Salem, har jag i förväg testat denna idé på dem. Och de tände! Efter vad jag har hört är de taggade både på Blixten och Orkanen. Så kom igen alla andra barn – klipp, klistra och tindra. Snart är det jul.

Ses!
 

1 december 2021

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit