Fira alla hjärtan med praliner

Nej, jag menar inte med choklad. I alla fall inte bara. Men 14 februari, på All hjärtans dag, har vi pralinkonsert här i butiken. Det brukar bli fullt, så anmäl dig nu.

Pralinkonserten behöver knappat presenteras närmare vi det här laget, men jag gör det ändå: Pralinerna består av Kerstin Ytterberg (piano), Lotta van der Poel, klarinett och Elisabet Anderberg , flöjt. Med jämna mellanrum ställer de till med helt autentisk och levande musik här i delin. Först spelar de, sen äter vi, sen spelar de igen och sen är det slut. De brukar ha ett tema för kvällen, och vad det är får man veta strax innan. Någon överraskning måste det ju vara. Eller så struntar de i temat och spelar bara sånt som är fint. 

Sen måste jag be att få skryta: I går onsdag hade jag premiär för mitt nya soul food-koncept, vilket innebär ett middagspaket bestående av en förrätt (i detta fall grönsakssoppa) och ett långkok av högrev serverat med madeirasås och potatiskaka.

Jag var ganska nervös innan, och hustrun vågade inte komma till butiken för att kolla hur det gick. Eller – hon kom, men drog snabbt som en avlöning med den förvånade Öhman efter sig.

Hon hade inte behövt oroa sig, det blev succé! Nästa onsdag är redan fullbokad. Vad säger ni om det?

Ses!

19 januari 2017

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 21.00

Fredag 

14.00 - 21.00

Lördag

14.00 21.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Det är bara möjligt att boka platser inne i delin, på terrassen är det drop-in.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit