Förändring är den enda konstanten

I morgon lördag är det sista dagen för Oscar. Han slutar på Rönninge deli och går vidare till Lidingö saluhall. I stället kommer du att möta Ellen oftare här på fredagar och lördagar.

Säga vad man vill om Oscar, men lojal är han. Väntade med att säga upp sig tills Ellen var varm i kläderna. Det är jag tacksam för, och säkert ni kunder också. Hade kunnat bli rena kaoset här annars när Oscar försvann. Men jag kommer att sakna honom, var så säker. 

Nu lackar det mot jul igen och hösten har varit hektisk, så jag måste använda mina resurser på bästa sätt. Dels vad gäller personalen, men också med tanke på vad jag köper in. Det duger inte att stå med God jul-etikettererade burkar efter nyår. Då måste allt vara sålt.

Ska jag var ärlig försöker jag undvika allt för juliga varor, men en del måste jag ju ha. I dag har jag beställt en glögg jag tror ni kommer att gilla, och så har jag köpt in en honung från en leverantör i Vingåker. Jag tvekade enormt när jag såg etiketten och namnet: Kiss me, Spank me. Passar det mitt fina etablissemang? Ojade jag mig för hustrun.

Hon ryckte på axlarna och frågade om honungen är god. Supergod, sa jag. Kryddad med chili. Då så, sa hustrun. Låt den piska våra gommar.
 

13 november 2015

Skriv kommentar

Lycka till Oscar!

Postat av Karin Malm den 26 november 2015

Lycka till, Oscar, jag kommer att sakna dig!

Postat av Lotta W den 13 november 2015

Tider 

onsdag och torsdag

16.00 - senast 21.00

 

fredag

14.00- senast 21.00

 

Lördag

13.00-18.00

LördagsAperitivo 
15.00-17.30

 


Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt

 

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 Instagram


Delibutiken på Facebook