Förändring är den enda konstanten

I morgon lördag är det sista dagen för Oscar. Han slutar på Rönninge deli och går vidare till Lidingö saluhall. I stället kommer du att möta Ellen oftare här på fredagar och lördagar.

Säga vad man vill om Oscar, men lojal är han. Väntade med att säga upp sig tills Ellen var varm i kläderna. Det är jag tacksam för, och säkert ni kunder också. Hade kunnat bli rena kaoset här annars när Oscar försvann. Men jag kommer att sakna honom, var så säker. 

Nu lackar det mot jul igen och hösten har varit hektisk, så jag måste använda mina resurser på bästa sätt. Dels vad gäller personalen, men också med tanke på vad jag köper in. Det duger inte att stå med God jul-etikettererade burkar efter nyår. Då måste allt vara sålt.

Ska jag var ärlig försöker jag undvika allt för juliga varor, men en del måste jag ju ha. I dag har jag beställt en glögg jag tror ni kommer att gilla, och så har jag köpt in en honung från en leverantör i Vingåker. Jag tvekade enormt när jag såg etiketten och namnet: Kiss me, Spank me. Passar det mitt fina etablissemang? Ojade jag mig för hustrun.

Hon ryckte på axlarna och frågade om honungen är god. Supergod, sa jag. Kryddad med chili. Då så, sa hustrun. Låt den piska våra gommar.
 

13 november 2015

Skriv kommentar

Lycka till Oscar!

Postat av Karin Malm den 26 november 2015

Lycka till, Oscar, jag kommer att sakna dig!

Postat av Lotta W den 13 november 2015

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

fredag

15.00 -  21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

lördag

12.00 - 20.00

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

 


  


Delibutiken på Facebook