Frukost i delin och litterär salong

Fast inte på samma gång, så klart. Men nu kör hösten igång med en explosion av händelser och nyheter. Den stora nyheten börjar redan på måndag.

Jag har ändrat öppettiderna i delin, som en anpassning till efterfrågan. Folk vill sitta längre på kvällarna, det är nu ordnat. Tisdag till fredag är delin öppen 16-21, lördag som tidigare 11-18 med aperitivo från 15. 

Men nu kommer den stora grejen: Du kan komma hit och äta eller köpa med dig din frukost från och med måndag morgon, och alla vardagar. Jag kommer alltså att masa mig ur sängen och jobba även på måndagar, fast sen går jag nog hem och lägger mig igen.

Alltså: Frukost i delin måndag till fredag från kl 6:30-9:00. Välkomna!

Till frukosten satsar jag på svenska smaker. Det blir gott, nybryggt kaffe i stora ta-med-muggar, en macka med svensk, rökt skinka och/eller god grevéost och riktigt smör plus en smoothie på hallon eller blåbär. Sanna och Linda bakar brödet och har lärt mig göra smoothie.

Sen fortsätter hösten med massor av aktiviteter. Den 30 september är det litterär salong med temat historiska romaner. Ta med dig en som du gillar, eller kom utan bok och låt dig tipsas och inspireras av andras läsupplevelser. Hustrun och hennes kollega Jane af Sandeberg håller i det hela.

Den 21 oktober blir det pralinkonsert med Pillan, Lotta och Kerstin och vad de har för tema är än så länge hemligt. Men roligt brukar det bli.

På meny står också champagne-provning som jag själv tänker hålla i.

Och i kväll är det förträff för oss som ska resa till Bretagne och Normandie i slutet av september. Jag misstänker att hustrun tänker berätta allt (eller det mesta) om hur hon lurade mig att äta ostron första gången vi var i Cancale för 28 år sedan.

Vi ses!
 

4 september 2015

Skriv kommentar

HejBarbro, 30 september kl 1900

Postat av Steve den 5 september 2015

Hej! Vilket program. När blir det litterär salong. Jag längtar efter den.

Postat av Barbro Eriksson den 4 september 2015

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

fredag

15.00 -  21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

lördag 

15.00 - 19.00 
Aperitivo 15.00 - 17.30
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook