Full fart igen

Efter några lugna dagar i delin är det nu full fart. Bokningarna står som spön i backen. På lördag är det Salemsdagen, och då räknar vi med många gäster hos oss. Håll tummarna för att solen skiner!

Nu har jag bestämt datum för provning av ost, grappa och champagne, det är att bara kolla här intill. Men anmäl dig snabbt, platserna brukar ta fort slut.

För övrigt håller hustrun och jag på och förbereder oss för bokmässan i Göteborg – det är nervöst må ni tro! Som tur är får jag hjälp att bygga montern av min ungdomskompis Pelle från Bästkusten. Han har byggt montrar åt Volvo tidigare, och bara det bästa är ju gott nog för oss.

Kaxiga som vi är åker hustrun och jag dit med två titlar och pressmaterial till en tredje. Den boken är just nu på att skrivas av en extern författare. Nu blir ni nyfikna, va?

Men låt oss beta av de stora evenemangen ett i taget. På lördag är det Salemsdagen med sedvanliga hoppslott, karuseller och marknadsstånd. Delin har vanligt lördagsöppet med aperitivo.

Vi ses!
 

24 augusti 2017

Skriv kommentar

Ses Ilse

Postat av Steve o Ingrid den 24 augusti 2017

Ilse

Postat av Blev lite ivrig, GÖTEBORG så klart! den 24 augusti 2017

Ilse

Postat av Om inte innan, vi ses i Götevorg den 24 augusti 2017
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

Onsdag - Torsdag

15.00 - 22.00

Fredag - Lördag

15.00 - 23.00
Alla helgons dag - Öppet

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit