Här ropar vi inte hej ännu

Pandemin är inte över, säger Anders Tegnell, fast det ser bättre ut. I delin tänker vi i alla fall inte ropa hej. Tvätta händerna, håll avståndet – och glöm inte vår e-handel.

I går kom jag hem från jobbet med en känsla av att det är dags att ta nya tag. Jag gick igenom hur det hade varit i delin under eftermiddagen och kvällen och insåg att vi kanske har slappnat av lite till mans. Men om smittspridningen ska ta fart igen, så inte blir det på grund av mig, Ellen eller Rönninge deli. 

Så nu blir det andra bullar – igen. Jag ska kolla avståndet mellan borden, se till att tejpbitarna på golvet som markerar var man får stå är intakta och fylla på handspriten på disken.

Och så vill jag påminna om vår utmärkta e-handel. Bara att surfa in på www.delibutik.se, gå till e-handeln uppe till höger, klicka på det du vill ha och betala med swish. Du får ett nummer och hämtar en färdig kasse. Inget kunde vara enklare! Du behöver inte ens gå in om du inte vill.

Även för den som inte är rädd för corona – allt fler lär ju bära på antikroppar – är e-handeln smidig. Det går fortare än att ringa, säkrare att det blir rätt, det är betalat och klart när du kommer. Dessutom ger det oss som jobbar bättre tid att planera och göra snygga lådor.

Ses i sommarvärmen!

26 juni 2020

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit