Hektisk dag på lördag

På lördag händer det grejer här i trakten, och det gäller även Rönninge deli. Under den sedvanliga aperitivon kommer Kerstin Eneroth och Lotta van der Poel och spelar tangomusik på dragspel och klarinett. Missa inte det!

Samtidigt pågår Lilla K-rundan både lördag och söndag, då lokala konstnärer visar upp och säljer sina verk. Du kan se dem både hos Crème de la Crème på Centralvägen och i Folkets hus 11-16 båda dagarna.

Dessutom blir det evenemang i Grafikpunktens trädgård, ”Salem i en trädgård”, 11-17 båda dagarna. Lördagen är vikt åt politiken och söndagen åt traktens företagare. Hustrun kommer att stå där och representera Liberalerna, åtminstone under några timmar på lördagen.

Du kommer så klart att bli både hungrig och törstig av allt denna konst och politik. Då är du välkommen till Rönninge deli. Vi har öppet som vanligt på lördag 13-18, med aperitivo från 15. Kl 16 börjar Kerstin och Lotta sitt uppträdande. Det lär bli lika inspirerande och spännande som förra året! Om solen skiner kanske de sitter ute och förgyller hela torget med sin musik. Det kan ju behövas.

Eftersom jag räknar med anstormning, blir det inte möjligt att boka bord på lördag. Men jag lovar att försöka härbärgera alla som dyker upp! Söndag är delin abonnerad.

Ses!
 

24 maj 2018

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 21.00

Fredag 

14.00 - 21.00

Lördag

14.00 21.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Det är bara möjligt att boka platser inne i delin, på terrassen är det drop-in.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit