Hektisk höst i butiken

Nu har det dragit igång på allvar. Min nya sidekick Pernilla fick det hett om öronen igår, men hon stod pall för trycket. Nu planerar jag för fler champagne- och romprovningar.

Jag hade tänkt ha en champagne- och en romprovning i höst, men båda är fullbokade med väntelistor, så jag dubblerar tillfällena. Första gången blir nu på lördag (champagne) och då är det så knôkfullt att jag måste ändra dukningen. Långbord funkar inte längre, då når jag inte att hälla upp de dyra dropparna till alla. Så nu blir det gruppvis dukning. 

En annan nyhet är att jag har engagerat en expertkommentator till champagnen. Hustrun kom på idén, jag ställde frågan, så på lördag sitter Claes Murman bredvid mig när jag håller i provningen. Han kommer att rätta mig när jag har fel, svara på svåra frågor från er och styra oss när vi navigerar bland smakerna.

Claes är sedan många år medlem i Munskänkarna, när ett brinnande intresse för mat och vin, är så klart Rönningebo och den som var först på plats för att fira med ett glas franskt bubbel när jag hade klarat tentan och fick serveringstillstånd för fem år sen.

Vi ses!
 

15 september 2016

Skriv kommentar

Jodå, det finns plats för Aperitivosugna, ses

Postat av Steve den 15 september 2016

Trevligt men finns inte plats för oss som tänkte komma på aperitivon.

Postat av Lena G den 15 september 2016

Öppettider

 

Onsdag - lördag 

15.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit