Högsäsongen är här

Det är officiellt: Högsäsongen har börjat. Cateringbeställningarna haglar in och delin vibrerar av aktivitet. Tur att vi hann bli klara med (den påtvingade) ombyggnaden.

Vi har utökat antalet sittplatser med minst två stycken vid den nya baren, där ni kära gäster har full utsikt över verksamheten bakom densamma. Nu väntar vi bara på vårt visningskylskåp, som enligt uppgift lär befinna sig någonstans på autobahn.

Mellan cateringarna – om du själv har planerat en fest och räknar med att beställa från oss, gör det i god tid – fortsätter vi som vanligt med servering och aktiviteter. Ett par smakprov: Visning av Qristinas populära designkläder den 30 maj, champagneprovning den 13 juni och pralinkonsert den 17 juni.

Och så har ett window of opportunity öppnats för dig som vill följa med på vår resa till Bretagne och Normandie i höst: Det finns plötsligt fyra platser lediga. Så är du sugen på att åka med (ensam eller i sällskap), kontakta mig snabbt! Jag räknar med att platserna försvinner fort.

Apropå det måste jag berätta att vi nästan har blivit belönade för våra kulturella aktiviteter här i delin. Vi blev nominerade till Salem Kommuns kulturstipendium! Visserligen var det någon annan som knep själva priset, men om hollywoodstjärnorna kan använda en nominering i sin marknadsföring, så kan väl jag. Salem Culture Award Nominee!

När det gäller nyheter i sortimentet tyckte hustrun jag skulle nämna de goda belgiska ekologiska yoghurtarna jag har tagit in. De flesta förknippar nog yoghurt med frukost, men hustrun har lärt mig att göra som fransmännen och ta dem till dessert. Funkar toppenbra enligt min hemmasnickrade devis: Tänk om, tänk nytt!

Vi ses!
 

22 maj 2015

Skriv kommentar

Vi hade hoppats att ni skulle utses till årets kulturstipendium men att nomineras är också ett bevis på att ni verkar för kultur på många olika sätt.

Postat av Gunny J. den 25 maj 2015

Nominering i all ära men ni var värda kulturstipendiet, ni har verkligen höjt ribban för vad som kan göras!!

Postat av Ankie den 22 maj 2015

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - senast 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

köket stänger 20.30

fredag

15.00 - senast 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

köket stänger 20.30

lördag 

15.00 - 19.00
aperitivo 15.00 - 17.30
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Semesterstängt:
10-11 Juli
15-23 juli

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook