Högtryck i delin även i lågsäsong

September och oktober brukar vara lugna här i delin. Men i år har det varit högtryck mest hela tiden. Kul för mig, men jag inser att en del kunder blir besvikna när de måste vända i dörren.

I går hände det två gånger. Först fick jag att samtal från en kund som ville boka in sig på kvällen, och jag blev tvungen att säga nej. Fullbokat. Och senare kom ett par som inte heller fick plats. ”Får men inte var spontan?” undrade de. 

Tyvärr har jag bara 48 kvm att erbjuda – mysigt, men litet. Det har tagit mig sju och ett halvt år att komma på att ni kunder gärna vill komma in och handla över disk, men ännu hellre sitta här och gotta er.

Jag är jätteglad för det – men jag kan inte annat än lova att först till kvarn på plats. Du som är angelägen: använd alla till buds stående kommunikationsmedel. Telefon, facebook, mail, sms. Jag är snabb på att svara.

Några kunder har kommit på att man kan sitta här och umgås på morgnarna också. Frukost serveras 7.15-9.15.

Snart börjar julrushen.

Vi ses! 

29 oktober 2015

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag, torsdag och fredag

16.00 - senast 21.00
köket stänger 20.30

lördag 23 mar
15.00 - 17.00
aperitivo 15.00 - 17.00

Skaldjurafton 18.00 - 21.00

Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook