Höstens evenemang är klara, med en hake

I höst blir det vinprovning och andra aktiviteter igen i Rönninge Deli. Men exakt som det var före corona blir det inte, i alla fall inte ännu. Ellen och jag är försiktiga generaler.

En anledning till att vi kunnat ha öppet under hela pandemin är att vi har varit noga med att följa restriktioner. Begränsat antal gäster, långt mellan borden, handsprit på plats.

Men vi tvingades ställa in en del populära evenemang, som lördagarnas vin- och romprovningar. Nu tar vi upp dessa aktiviteter igen. Det blir skaldjursaftnar, rom- vin- och champagneprovningar, raclettekväll. Datum och tider finns på hemsidan, och man bokar genom mail till steve@delibutik.se. Och bara på det sättet.

Haken då? Vi tänker även fortsättningsvisa vara corona-försiktiga. Deltavarianten sprider sig oroväckande snabbt. Så vad gör vi på delin? Jo, vi inför covidbevis vid evenemangen! (alltså inte för vanliga besök hos oss eller drink- och ostronaftnar). Vill du delta i någon vinprovning eller annat event, gå in på www.covidbevis.se och ladda ner ditt bevis till din mobil. Sen är det vara att ta fram och visa upp för mig eller Ellen.

Varför covidbevis, undrar du kanske? Vi bedömer att evenemangen innebär att samma människor samlas under en längre tid på samma plats – alltså i ett rum i delin.

Ses!
 

26 augusti 2021

Skriv kommentar

Låter bra

Postat av Yvonne Berglund den 26 augusti 2021

Jättebra! Känns tryggt.

Postat av den 26 augusti 2021

Öppettider

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 21.00

Fredag 

14.00 - 21.00

Lördag

14.00 21.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Det är bara möjligt att boka platser inne i delin, på terrassen är det drop-in.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit