Höstens evenemang ligger ute!

Många har frågat efter vad som händer i delin i höst. Nu har Ellen och jag filat och funderat och kommit fram till ett intressant och roligt program. Allt går att boka redan nu!

Bubbelprovningen förra lördagen var bara en försmak, och den blev snabbt fullsmockad. Så nu går vi vidare. På hemsidan (www.delibutik.se) hittar du höstens program under fliken ”evenemang” till vänster. Jag har delat upp dem i ”provningar” och ”annat”.

Provningarna avser drycker av olika slag. Vi börjar med druvprovning den 24 september. Det är en nyhet där tanken är att gå igenom enskilda druvors kännetecken. Det ger dig en möjlighet att känna vilken druva du föredrar. Min kunnige side kick Claes Murman guidar oss i denna djungel.

En annan nyhet är viner från östeuropa, även där med Claes Murman. Han kommer att berätta om ursprungsdruvor som far fram och tillbaka över kontinenterna under olika namn. När jag nämner detta brukar hustrun alltid påminna om att hennes farmor kom från Armenien, ett land som säger sig ha uppfunnit vinmakeriet. Ni vet, gubben Noa planterade sitt vin på berget Ararat när han äntligen steg i land efter syndafloden. Varifrån han fått sina vinstockar förtäljer inte historien, men kanske offrade han någon djurart för att få plats med denna viktiga gröda på arken.

Ginprovning blev en succé i våras, så det gör vi om, och på listan finns mer som kommer ni att känna igen. Utom – just det – tequila är ju nytt. Blir det ju den 29 oktober. Glöm inte sombreron.

Under rubriken ”Annat” finns musik med Rickard Broberg, det blir raclettekvällar, ostronkvällar och skaldjursaftnar. Och med lite tur kommer trion Pralinerna tillbaka för ett framträdande med klassisk musik i höst. Hoppas det blir av, för jag har redan fått en bokning på det.

Med reservation för att det kan bli fler evenemang. Så håll koll på Evenemang, välj och boka på steve@delibutik.se

Ses!
 

2 september 2022

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

 

Ons-To 15:00-22:00

 

Fre-Lö 15:00-23:00

 

Vi har stängt kommande

söndagar och återupptar

att ha söndagsöppet fr o m

februari - 12:00 - 19:00.

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit