Kolla öppettiderna på sajten

Hustrun och jag är just hemkomna från Savoie och Beaujolais (överraskande bra, som en av våra kunder brukar säga) och har beslutat att i princip hålla delin öppen i sommar.

En sak som gjorde vår resa så bra var Tripadvisor, en tjänst som jag måste erkänna att jag har fnyst lite åt. Men tack vare den hittade vi ett par märkliga restauranger, bland annat en pizzeria i Aix-les-Bains, som vi tänker ta lärdom av när det gäller vårt eget pizzautbud. Tripadvisor ledde oss också till ett jättefint boende bland vinrankorna. 

Jag är inte sämre än att jag kan ändra mig, så i detta nu – medan hustrun skriver detta – håller jag på och uppdaterar uppgifterna om Rönninge deli på Tripadvisor.

Då är öppettider en viktig uppgift och för att slippa uppdatera alla olika tjänster (FB, Insta, Tripadvisor, hemsidan och lappen på dörren) har jag nu fattat ett övergripande beslut:

Aktuella öppettider hittar du hädanefter på vår sajt, www.delibutik.se.
Lappen på dörren tänker jag ta bort.

Även om jag har beslutat hålla öppet hela sommaren, kommer jag att bli tvungen att stänga enstaka dagar. Anledningen är att jag räknar med att det kommer att uppstå brist på folk. Verksamheten har blivit så stor att den inte längre kan skötas av mig ensam, inte ens med hjälp av hustrun, om det nu skulle gå att slita henne från datorn och böckerna. Dessutom har hon lovat att måla vår terrass, fast vi får väl se hur det går med det.

Så håll utkik på sajten!

Ses

    
 

10 juli 2018

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit