I huvudet på Steve

Vill ni ha en snabbtitt i min almanacka? Där står det så här: 26 maj, lördag: Romprovning special. Sen står det inget mer. Tyvärr. Vem har bokat? För hur många? Glömde anteckna det.

Ni kanske tror att Öhman enbart är en snäll och ibland kaxig hund, eftersom han går under namnet Kommissarien. Men han har en annan sida också. Han lider av getingfobi. Surrar det misstänkt inne i huset, då hukar han sig omedelbart och glider in under hustruns länstol, den som hon sitter i när hon läser tidningen eller bloggar. Sen väntar han (och hustrun också för den delen) på att jag med hjälp av en handduk ska fånga in förövaren och förpassa den till naturen. Självklart bor den i huset och kommer in igen efter en stund. Men då tror både hustrun och hunden att det rör sig om en annan geting. 

Vicke fall – jag måste ha låtit som en geting när jag upptäckte min högst inadekvata almanacksanteckning. Romprovning. Inget mer. Öhman vädrade fara när jag morrade över mitt slarv och ålade snabbt in under stolen.

Inte hjälpte det heller att jag vände en uppfordrande blick mot hustrun. Hon tog inte ens blicken från sin dator när hon muttrade att hon inte hade en aaaaning om vem som har bokat romprovningen den 26 maj.

”Tänk efter vem du har pratat med” försökte hon hjälpsamt men förstrött. Som om det skulle leda till något. När man har minne som en teflonpanna.

Är det du som har bokat provningen? Hör av dig!

Ses!


  

11 maj 2018

Skriv kommentar

Eftersom vi tagit fel tidigare vill jag bara meddela att det inte är vi som bokat

Postat av 2P den 11 maj 2018
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit