I stormens öga

Ingen har väl undgått att Rönninge torg är under förvandling. Själv känner jag mig som i stormens öga. Här inne i delin är det frid. Fast fullt, allt som oftast.

I morgon lördag är det adventsaperitivo, så boka in er! Inte för att jag vet vad som ska skilja den från en vanlig aperitivo, men jag kanske öppnar en glöggflaska eller två för provsmakning. Vår man i Vingåker har levererat sin populära rabarberglögg, tillverkad i juni. Den är som ett vykort från sommaren. Eller en bro mellan midsommar och jul?

Delin dignar dessutom av choklad, som jag beställt inför julen. Passar bra i julpaket. Har du tänkt ge bort ett stiligt paket är det dags att beställa!

Jag fnular som alltid på framtiden och konstaterar att det blir ett digert eventprogram i vår. Den skaldjursafton som jag ställde till med förra lördagen blev stor succé och har gett blodad tand. Flera kunder som missade tillfället har redan anmält sig till nästa, fast jag inte ens har bestämt något datum än.

Det där att anmäla sig oavsett när det blir gäller flera av våra evenemang. I början av januari kan ni kolla på här på webben under fliken ”event”. Där skingras alla dimmor.

Ses!
 

14 december 2018

Skriv kommentar



Postat av den 14 december 2018

Räkna ned mig och en kompis vid nästa tillfälle av skaldjursafton :-)

Postat av Mona Samoiel Tihane den 14 december 2018
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit