Jag kommit på min dolda talang

Om jag någonsin blir tillfrågad om min dolda talang, vet jag nu vad jag ska svara: Jag är en hejare på viral marknadsföring. Vem hade kunnat tro det?

Kanske alla som lyssnade när jag höll föredrag på SAS på 90-talet. Då pratade jag om hur internet skulle förändra framtiden. Nu är framtiden här och konstigt nog verkar det som jag lyssnade på mina egna budskap. 

Allt detta kokar ner till bagaren Lindas lakritsbiskvier. Jag har fått sån snurr på försäljningen att jag riskerar att hamna i den klassiska fällan: Marknadsföringen går så bra att jag inte kan leverera som många biskvier som efterfrågas. Så i dag hämtar jag x biskvier – utan att tala om det på Facebook.

Inte heller är det någon idé att jag snackar om aperitivon på lördag, för den är fullbokad. Båda de grupper hustrun och jag reste med till Toscana samlas och dessutom har jag flera bokningar.

I kväll (fredag) har jag kommenderat ner hustrun som ”floor walker”. Om det blir anstormning – man vet aldrig – får hon gå runt framför disken med sitt post it-block och ta upp beställningar. Det blir svårt att slita henne från hennes andra jobb, men jag gör ett försök. Vet inte riktigt vad hon håller på med, men vid frukosten, när vi diskuterade Nicolas Sarkozys chanser att återkomma som fransk president, greppade hon plötsligt telefonen. Och började prata med en total främling om vad Ekerö kommun har för planer om Mälaren skulle svämma över på grund av klimatförändringar.

Så hoppar vi mellan ämnena i vår familj.

Lördag om en vecka är det julmarknad. Rönninge Deli sponsrar som vanligt Rädda Barnens stånd på torget och själva befinner vi oss inne i delin.

Vi ses!

28 november 2014

Skriv kommentar

Jag gick in i delin med bestämda steg. Yes! Dom fanns kvar! Lakritsbiskvierna! Innan jag ens hunnit till bilen var den ena uppäten. Gudomligt! Eller som Steve brukar säga: Ibland är livet rättvist:)

Postat av Susanne den 28 november 2014

Du är en riktig Rädda Barnen kämpe, tack Steve!

Postat av barbrokb@hotmail.com den 28 november 2014

Tider 

Misommarafton och dagen STÄNGT
Onsdag 4 juli - STÄNGT

onsdag 

16.00 - senast 21.00

torsdag

16.00- senast 21.00

fredag 

14.00- senast 21.00

Lördag 

13.00-18.00

LördagsAperitivo 
15.00-17.30

 


Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt

 

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 Instagram


Delibutiken på Facebook