Jag slutar kämpa emot

Det är lika bra att se verkligheten som den är. Julen är på väg, antingen jag vill eller inte. Så nu tänker jag göra en stor beställning hos mina leverantörer. Du som vill ha presenter och korgar – dags att beställa.

Vet inte exakt vad jag ska köpa in. Förr om åren låg jag alltid sömnlös så här års – tänk om jag köper fel och blir tvungen att kasta pengar i sjön i januari? Men nu vet jag att jag har så bra leverantörer att jag inte behöver oroa mig. 

I helgen blir det lite annorlunda här i butiken. Jag ska nämligen inte vara här. I stället jobbar Oscar, Arild, Mia, Caroline, Ellen och Marga om varandra. Och så har hustrun lovat rycka in under rushtiderna på fredag kväll och lördag eftermiddag. Hon kommer att vara ute på golvet och spana in kunder med storköp i blick. Om du är en av dem, bered dig på att hon dyker på dig framför disken beväpnad med penna och postitlapp. Så tar hon upp din beställning samtidigt som Oscar och de andra bakom disken gör i ordning det hela. Smart va?

Vart jag ska ta vägen? Utan hustrun och Öhman? Jag ska på retreat på hemlig ort och meditera i tystnad i fyra dagar. På något sätt måste ju en introvert person som jag förbereda sig för julen.

Vi ses! 

19 november 2014

Skriv kommentar

Klokt,var rädd om dig!

Postat av Gunny J den 20 november 2014

he en skön helg:)

Postat av blomsterprinsessan den 20 november 2014

Tider 

Misommarafton och dagen STÄNGT
Onsdag 4 juli - STÄNGT

onsdag 

16.00 - senast 21.00

torsdag

16.00- senast 21.00

fredag 

14.00- senast 21.00

Lördag 

13.00-18.00

LördagsAperitivo 
15.00-17.30

 


Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt

 

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 Instagram


Delibutiken på Facebook