Julmarknad på Crème de la Crème

Julmarknaden är inställd i år, men räddas av Ida på Crème de la Crème som öppnar sin tomt på Centralvägen 8b, mitt emot gamla barnavårdscentralen (som nu har blivit gul). Skyltar finnes.

Ungefär 15 designers och konsthantverk ställer ut och säljer sina alster. Det kommer också att finnas soppa och fika. Undertecknad finns på plats för att sälja får fina rabarberglögg (som är ännu finare med en halv deciliter bra rom per flaska, men det får ni fixa själva hemma). Dessutom kan du komma och bläddra i hustruns och min bok om livet som delihandlare och företagare. 

Idas marknad kommer att ha öppet 11-17. Aperitivo pågår som vanligt i butiken. Vandra emellan och få lite motion, vetja!

Vi ses!


Jag har skaffat stegräknare och kommit på att ju kortare ben man har, desto mer motion får man. Högst två-tre gånger är vad jag tänker gå emellan Centralvägen och torget på lördag. Sen har jag gjort mitt för den lördan. Min bedömning är att den optimala placeringen för mig är under fikabordet hos Ida. Det är lär nog trilla ner en och annan saffranssmula. Voff på er!

 

2 december 2016

Skriv kommentar

Öppettider

Påskhelgen - Stängt

Valborgsmässoafton 16.00 - 21.00

Onsdag, torsdag och fredag

16.00 - senast 21.00
köket stänger 20.30

lördag 
15.00 - 19.00
aperitivo 15.00 - 17.00
 

Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook