Klapptips i sista minuten

Inte hunnit köpa alla julklappar? Kommit på att du har glömt någon? Lugn – i en delibutik nära dig kan du köpa presentkort till nästa års ost- vin- och champagneprovningar.

Romprovningen i januari är redan full, så den kan jag inte erbjuda. 

Du som vill ha Sannas goda levain-bröd på julbordet och tänker köpa mer än du brukar, hör av dig i morgon förmiddag så jag vet hur mycket jag ska be henne baka. Bra för henne att veta när hon vinglar upp klockan två på morgonen för att sätta degarna.

Här hos mig har jag redan nu Sannas kollega Lindas goda chokladtårta, och så en julvariant med mandel och saffran. Tänkt som efterrätt för dig som avser att äta middag här någon av de närmaste kvällarna.

Och så vill jag påminna om att jag har öppet till 19 på fredag kväll. Sen tar jag julledigt ända till nästa onsdag. Men jag kan glädja dig med att det blir ingen januarisemester för mig i år, så efter helgerna blir allt som vanligt.

Den som vill beställa ostron och andra skaldjur till nyår kan göra det genom mig.

Ses!

Pst: i går sålde jag 18 böcker till. ”En öppen affär” är också ett julklappstips.
 

21 december 2016

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 20.00

Fredag 

14.00 - 20.00

 

Blomsterbaren, 4 platser

18.15 - 20.00

Lördag

14.00 20.00

Blomsterbaren, 4 platser

15.00 - 17.30
18.00 - 20.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit