Kom och habla spanska med oss!

Språkkursen i italienska här i delin har fallit väl ut, och vi har fått flera förfrågningar om något liknande i spanska. Så den 1 februari startar vi! Anmäl dig nu.

Susanne Henning, som är den som ska undervisa, har tänkt sig en målgrupp där deltagarna har lite förkunskaper. Kanske läste spanska i skolan för hundra år sedan och nu vill bygga på tillräckligt mycket för att kunna ta sig runt i Spanien och Latinamerika. Ni vet – beställa mat och hotellrum, fråga efter vägen. Och sen förstå svaret!

Det blir 10 lektioner på söndagseftermiddagar här i butiken, som för övrigt kommer att vara stängd. Lugn och ro, alltså! Men tillgång till kaffe, mackor, vin och öl förstås. Pris: 3000 kr. Litteratur, kunnig lärare och trevlig miljö ingår. Vill du veta mer – hör av dig till mig.

Nästa tilldragelse under vårterminen blir den 18 februari kl 19. Då kör hustrun och Jane af Sandeberg sin litterära salong igen. Det var ett jäkla drag här förra gången, då temat var erotik. Nu ska det bli historiska romaner. Beväpna dig med dina favoriter och boka in kvällen! Eller kom bara hit och lyssna på vad andra tycker är bra.

Under våren följer sedan en hel rad aktiviteter. Det ska bli konserter, vin- och romprovningar och – på allmän begäran – champagneprovning! Jag inser att de här planerna låter lösa, men jag återkommer med detaljer inom kort. Du kommer inte att missa något.

Det som däremot inte är löst utan tvärtom ett fast inslag här i delin är lördagsaperitivo. Varje lördag 15-18. Köp en dryck och få tilltugg på köpet. Denna kallblåsiga lördag som är i dag tänker jag introducera en nyhet: Irish Coffee. What’s not to like? som hustrun brukar säga.

3 januari 2015

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag, torsdag och fredag

16.00 - senast 21.00
köket stänger 20.30

lördagar
15.00 - 19.00
aperitivo 15.00 - 18.00

Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook