Kom på julmarknad!

Ni undrar förstås hur hustrun och jag ska ha det i jul. Svaret är: lugnt och skönt. Men dessförinnan blir det drag. Det börjar redan 2 december.

Butiken är som vanligt i princip en julfri zon, men det finns undantag. Exempelvis kommer hustrun och jag att delta vid Crème de la Crèmes julmarknad den 2 december. Där ska vi stå i ett stånd och sälja ostar, marmelader – och böcker så klart. Du kan köpa både ”En öppen affär” (som handlar om mig) och ”Gift med en yuppie” (hustruns första roman.

Men redan den 1 december, alltså fredagen före julmarknaden, tänker hustrun och jag tjuvstarta med att ha en uppläsning/författarträff kring ”Gift med…” i En annan bokhandel i Skärholmen, kl 12. Kom dit vetja! Just när detta skrivs (av hustrun) håller jag själv på och pillar med en roll up som vi ska försöka trassla upp i bokhandeln. I februari blir det uppläsning i Salems bibliotek.

Sen fortsätter december i vad jag förväntar mig ett rushigt tempo. Det blir det vanliga: julkorgar (beställ i förväg), paket, glögg, folk som bara måste träffas före jul, avtackningar, terminsavslutningar… ni vet.

Det enda ovanliga är att vi kommer att ha stängt på julafton för då är det söndag. Hustrun och jag håller oss hemma med delar av den stora familjen, en och annan vän, hunden och ett helt bord fullt med skaldjur.

Ses i delin!
 

23 november 2017

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

 

Ons-To 15:00-22:00

 

Fre-Lö 15:00-23:00

 

Vi har stängt kommande

söndagar och återupptar

att ha söndagsöppet fr o m

februari - 12:00 - 19:00.

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit