Kom på julmarknad!

Ni undrar förstås hur hustrun och jag ska ha det i jul. Svaret är: lugnt och skönt. Men dessförinnan blir det drag. Det börjar redan 2 december.

Butiken är som vanligt i princip en julfri zon, men det finns undantag. Exempelvis kommer hustrun och jag att delta vid Crème de la Crèmes julmarknad den 2 december. Där ska vi stå i ett stånd och sälja ostar, marmelader – och böcker så klart. Du kan köpa både ”En öppen affär” (som handlar om mig) och ”Gift med en yuppie” (hustruns första roman.

Men redan den 1 december, alltså fredagen före julmarknaden, tänker hustrun och jag tjuvstarta med att ha en uppläsning/författarträff kring ”Gift med…” i En annan bokhandel i Skärholmen, kl 12. Kom dit vetja! Just när detta skrivs (av hustrun) håller jag själv på och pillar med en roll up som vi ska försöka trassla upp i bokhandeln. I februari blir det uppläsning i Salems bibliotek.

Sen fortsätter december i vad jag förväntar mig ett rushigt tempo. Det blir det vanliga: julkorgar (beställ i förväg), paket, glögg, folk som bara måste träffas före jul, avtackningar, terminsavslutningar… ni vet.

Det enda ovanliga är att vi kommer att ha stängt på julafton för då är det söndag. Hustrun och jag håller oss hemma med delar av den stora familjen, en och annan vän, hunden och ett helt bord fullt med skaldjur.

Ses i delin!
 

23 november 2017

Skriv kommentar

Öppettider

Påskhelgen - Stängt

Valborgsmässoafton 16.00 - 21.00

Onsdag, torsdag och fredag

16.00 - senast 21.00
köket stänger 20.30

lördag 
15.00 - 19.00
aperitivo 15.00 - 17.00
 

Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook