Konferens i delin på dagtid?

Jag har förstått att det är ont om konferenslokaler i kommunen. Då vill jag passa på att slå ett slag för min deli. Där kan grupper på 10-12 personer arbeta i avslappnad miljö vardagar fram till kl 16, när jag öppnar för vanliga gäster.

Huset är visserligen 100 år gammalt, men här finns allt en konferensgrupp kan vilja ha: wifi, 42 tums skärm att visa bilder och diagram på, gammeldags blädderblock och så klart kaffe, mackor och mat. Vin om ni tillåter er det. Jag ser självklart till att delin är bemannad när ni kommer. 

Där kan ni sitta och filosofera, diskutera och argumentera hur mycket ni vill. Om det kniper kan jag till och med rycka in och leda ert möte, så snacket hamnar rätt. Och det är inte bara som jag skojar – jag är diplomerad facilitator, utbildad i Chicago för en del år sedan. Vill du ha bevis? Jag kan nog leta rätt på diplomet ur ett mörkt garderobshörn. Tror jag.

Vicke fall – hör av dig om konferenser. Du vet var jag finns.

Ses!
 

25 augusti 2016

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - lördag 

15.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit