Långkok i delin på onsdagarna

Nu tänker jag göra slag i saken. Från och med nästa vecka erbjuder jag ett middagspaket varje onsdag kväll, bestående av förrättssoppa och en huvudrätt som bygger på långkok.

Som företagare måste man ju alltid skruva på sitt koncept. Och nu vet jag att jag har ett, eftersom jag har fått ett trevligt mail från en tjej i Hudiksvall. Hon har läst min och hustruns bok och säger sig ha blivit inspirerad till att ta till sig mitt koncept! Jag är så klart överlycklig. 

Nu står ju ingenting stilla, och inget koncept är hugget i sten. Jag har under hela hösten funderat över långkok och hur bra de skulle passa på onsdagskvällarna. En vanlig vardag, varken lillördag eller fredag.

Medan jag tänkte fanns det konfiterade anklåret här i delin på onsdagarna, och det har varit lyckat. Så nu är jag beredd att ta nästa steg.

På onsdag kommer mitt middagspaket att innehålla fransk grönsakssoppa först och sedan högrev med madeirasås och potatiskaka. Högreven kommer att tillredas sous vide, en fransk matlagningsmetod som ingen kan misslyckas med. Hustrun och jag har så klart provsmakat och utvärderat. All utrustning är på plats, det är bara att boka in sig!

Lördag blir det aperitivo som vanligt.
 

12 januari 2017

Skriv kommentar

Tack för senast!/Midde

Postat av den 14 januari 2017

Öppettider

Onsdag - lördag 

14.00 - 20.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit