Lilla K-rundan tar form

Nedräkningen har börjat till Salemsdagen (29 augusti) och Lilla K-rundan. Jag kommer att hedra dagen med utställning av bruksföremål och konst här i delibutiken samt extra söndagsöppet eftersom evenemanget fortsätter den 30:e.

Delibutiken är bara en del av Lilla K-rundan. Ännu mer kommer att hända i Gluggen och Crème de la crème i backen ovanför. 

Ni behöver inte oroa er, information kommer att delas ut i brevlådorna. Jag har själv fått en försvarlig hög med broschyrer som jag ska cykla runt med, och även ni som har ”Ingen reklam tack” på era lådor kommer att få en. För det här är ju absolut inte reklam, utan viktig information om angelägna händelser i kommunen.

All info finns också på Lilla K-rundans  facebooksida.

Nu har jag kommit så pass långt ner i denna text att jag vågar släppa min andra stora nyhet: Jag permanentar sommaröppettiderna och kommer att börja med frukost som man kan ta med eller äta här. Det blir varje vardag kl 6.30-9, alltså även måndagar. Frukosten består av himla goda frallor med frön, bakade av Sanna och Linda, gott pålägg, nybryggt kaffe (maskinen kom i dag) av hög kvalitet samt smoothie som Linda har lärt mig göra.

Antagligen måste du som läser detta gå igenom texten flera gånger innan du fattar den verkligt stora förändringen: det blir inga luncher. Jag kan inte jobba jämt, och ni kunder har nu i flera år tjatat på mig om att få sitta här längre på kvällarna, och om att hämta goda mackor och kaffe till frukost. Så nu lyssnar jag på er. Någon gång i september kör jag igång.

För övrigt har jag (nästan) spikat höstens aktiviteter. Det blir ost- och vinprovning, romprovning, pralinkonsert och eventuellt en litterär salong. Och så är vi några som reser till Bretagne och Normandie i slutet av september.  

Vi ses!
 

20 augusti 2015

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

fredag

15.00 -  21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

lördag 

15.00 - 19.00 
Aperitivo 15.00 - 17.30
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ellen@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook