Lite fler platser i delin

Rönninge deli har tillfälligt lånat Blomsterprinsessans butik, som ligger alldeles intill oss i gula huset. Jag har ställt dit några bord som Ellen jag och tänker springa till med mat och vin. Så nu kan vi ta emot något fler gäster, och ändå uppfylla myndighetens krav på social distansering.

Det var Blomsterprinsessan Carinas idé att vi skulle låna lokalen nu under coronatiden. Hon har bestämt att flytta upp hela sin verksamhet till Salems centrum, för att kunna bemanna ordentligt.

Jag tände på idén, och skickade en förfrågan till kommunen. Några dokument mailades mellan oss, och jag måste säga att kommunens tjänstemän har hållit sitt löfte att snabba på handläggningen av det här slaget. På några dagar var det klart med serveringstillståndet. Gäller fram till sommaren. Hatten av för kommunen!

I morgon onsdag öppnar jag som vanligt.

Ses!
 

31 mars 2020

Skriv kommentar

Öppettider


Semesterstängt
Lördag 18 juli  - 
04 augusti

Onsdag och torsdag 

16.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

fredag

15.00 -  21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

lördag 

15.00 - 20.00

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

 


  


Delibutiken på Facebook