Lovade för mycket förra veckan…

…när jag sa att jag skulle öppna terrassen oavsett väder. Ehhh – det höll inte. Men nu på lördag ska solen skina. Då gör jag slag i saken, med vin chaud och hela baletten.

Vet inte hur mycket ni tror på SMHI:s timme-för-timme-prognosen men jag känner en som anpassar sig fullkomligt och sen blir sur för att regnet öser ner mitt under hundpromenaden fast det inte skulle. Regnkläder struntar hon gladeligen i om SMHI så säger. Själv brukar jag kolla ut genom fönstret och bestämma mig för hur jag ska klä mig. Men jag kanske är lite gammeldags.

Vicke fall – den här lördagen tar jag tag i terrassen på nytt och laddar med vin chaud och irish coffee. Välkomna!

Jo, jag har ett superviktigt meddelande till: Minns ni de där ”handgjorda” irländska getostbollarna som många inte kan leva utan? Finns nu åter i en deli nära dig. Jag sätter ordet inom citationstecken, eftersom hustrun i tolv år har garvat åt att något ”handgjort” kan bli åttkantigt.

Ses!
 

25 februari 2021

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 21.00

Fredag 

14.00 - 21.00

Lördag

14.00 21.00

 

Jul och Nyår

20 december 15-21

21 december 15-21

22 december 15-21

23 december 15-21

24 december stängt

31 december stängt


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit