Lovade för mycket förra veckan…

…när jag sa att jag skulle öppna terrassen oavsett väder. Ehhh – det höll inte. Men nu på lördag ska solen skina. Då gör jag slag i saken, med vin chaud och hela baletten.

Vet inte hur mycket ni tror på SMHI:s timme-för-timme-prognosen men jag känner en som anpassar sig fullkomligt och sen blir sur för att regnet öser ner mitt under hundpromenaden fast det inte skulle. Regnkläder struntar hon gladeligen i om SMHI så säger. Själv brukar jag kolla ut genom fönstret och bestämma mig för hur jag ska klä mig. Men jag kanske är lite gammeldags.

Vicke fall – den här lördagen tar jag tag i terrassen på nytt och laddar med vin chaud och irish coffee. Välkomna!

Jo, jag har ett superviktigt meddelande till: Minns ni de där ”handgjorda” irländska getostbollarna som många inte kan leva utan? Finns nu åter i en deli nära dig. Jag sätter ordet inom citationstecken, eftersom hustrun i tolv år har garvat åt att något ”handgjort” kan bli åttkantigt.

Ses!
 

25 februari 2021

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit