Lunchöppet från onsdag nästa vecka

Nu utvidgar vi öppettiderna ännu mer – på allmän begäran, inte minst från den unga personalen som vill jobba så mycket som möjligt.

Och vem är väl jag att opponera mig. Ellen och Disa gör ett jättebra jobb, och borden har hittills fyllts på luncherna. À la bonne heure, som hustrun skulle säga. Lunchöppet onsdag-torsdag-fredag och aperitivo på lördag, alltså.

Nästa helg, 10-11 juni, är det dags för årets Lilla K-runda i kommunen. Rönninge Deli deltar så klart, och kommer därmed att hålla öppet fast det är söndag! Här liggs inte på några sofflock. Vi bidrar med fotokonst, det vill säga Ulf Nilssons permanentutställning med bilder från Bergviks brygga, och så tänkte jag köpa in några ovanliga ostar från Europa. Vi kombinerar dem med olika viner och ser vad som händer med smaklökarna. Alkoholfritt finns också, så nu har jag sagt det som jag måste säga enligt lag.

Du som ännu inte har läst vår populära bok ”En öppen affär” har chansen att köpa ditt eget signerade exemplar under lilla K. Böcker är ju kultur, har jag hört. Å andra sidan kommer ingen att hindra dig från att köpa den när som helst, K-runda eller ej. Gäller förresten osten och vinet också. Och Ulf Nilssons utställning är som sagt permanent. Gud vad det här blev krångligt.

Måste förresten spara några ex av vår bok som hustrun och jag kan sälja på bokmässan i Göteborg i september. Nej, det är inget skämt. Vi har blivit lovade en budgetmonter där.

Ses!
 

1 juni 2017

Skriv kommentar

Elavbrott i Rönninge idag, hos oss till klockan 18. Så då är det välsignat att Delin finns (annars också förstås). Den pastarätt vi fick-glömt namnet- men det är bred pasta i rulle med skinka i gliporna och en krämig tomatsås på toppen var av högsta klass. Så ytterligare en dag att välja på för oss läckergommar är välkommet.

Postat av PO Lindberg den 1 juni 2017

Kul att höra ifrån er! Luchöppet tack för det.

Vi ses!

Postat av Ilse F den 1 juni 2017

Öppettider

Onsdag - Lördag 

15.00 - 21.00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

ellen@delibutik.se 

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit