Man vill ju vara modern

Jag håller på och fnular på hur jag ska bli ännu mer digitaliserad och modern. Menyerna kommer snart upp på webben och så funderar jag på en beställarfunktion på sajten. Vad tror ni?

Fattar inte att jag inte har tänkt på det själv. Det är ni kunder som har kommit på att jag kan lägga upp menyerna i pdf:format på sajten. Det minskar ju springet betydligt i lokalen, eftersom ni kan sitta kvar vid bordet och kolla menyn i mobilen. I stället för att resa er och leta efter pappersmenyerna när jag är upptagen bakom disken. Bra va;)?

Den där beställningsfunktionen på webben är jag inte helt klar över. Är det bra eller inte? Det är ganska dyrt att få det på plats, och ärligt talat – det är ju nästan lika enkelt för er att skicka mail eller ringa in till 08 532 522 68 och lägga era beställningar. Sitter ni i bilen med högtalartelefon, tala in ett meddelande. Jag lovar att jag lyssnar av.

Det här med beställningar är mest relevant fredagskvällar och lördagar. När det är många kunder i butiken är jag väldigt tacksam för alla förhandsbeställningar. Så maila från tåget eller ring från bilen!

Ses snart!
 

18 februari 2016

Skriv kommentar

Facebooka gick ju också bra :)

Postat av Tina den 4 mars 2016

Beställa via mail räcker mer än väl om man får ett bekräftamail att det är emottaget eller klart.

Postat av Luddes husse den 18 februari 2016

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

fredag

15.00 -  21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

lördag

12.00 - 20.00

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

 


  


Delibutiken på Facebook