REKRYTERING PÅGÅR, tack för alla ansökningar, ansökningsperioden slut!

Nu fylls det på med kunder på terrassen och cateringbeställningarna strömmar in. Då inser jag att vi är lite kort om folk i delin. Glad och rask person sökes därför redan till sommaren.

Jag tror faktiskt att delin är en riktigt trevlig arbetsplats. Jag kan locka både med bra arbetskamrater och glada kunder. Och så är maten rolig att jobba med och miljön lärorik. Kort sagt – vem skulle inte vilja jobba här?

Känner du någon snabbtänkt och gladlynt person i 17-18-årsåldern, led henom hit! Som du märker använder jag ett könsneutralt pronomen, men om sanningen ska fram skulle ingen av oss som redan jobbar här tycka det vore fel med en man. Det är redan bara tjejer som jobbar här, förutom mig. Å andra sidan – det är inte superviktigt. Det där med åldern har heller inte så stor betydelse – ung eller gammal går lika bra.

Äsch – nu har jag visst trasslat in mig rejält vad gäller anställningskriterier. Låt mig förenkla: Någon av arten homo sapiens sökes för arbete i Rönninge deli.

Ses!
 

16 maj 2019

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 21.00

Fredag 

14.00 - 21.00

Lördag

14.00 21.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Det är bara möjligt att boka platser inne i delin, på terrassen är det drop-in.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit