Minivinprovning blev en succé

Förra lördagen var det premiär för Rönninge Delis nya koncept: Provning av tre små glas vin på egen hand, alltså utan att undertecknad står och gafflar. Det uppskattades.

Oroa er inte – miniprovningarna (som består av tre olika viner med beskrivningar och små tilltugg) kommer inte att ersätta de stora provningarna, där jag och min side kick Claes underhåller med ingående berättelser om vinernas ursprung, odling, doft, smak, viskositet och allt det där. Det kommer tillbaka, så fort vi alla har blivit vaccinerade. Det dröjer inte länge nu, om jag fattar massmedierna rätt.

Eftersom vårsolen äntligen skiner kommer den nya terrassen att förbättras i veckan som kommer. Min efterlysning av snickarkunniga har gett respons, så på måndag blir det ”skruvdragardagen” hela dan. Tanken är att flytta aktiviteten bort från bygget av det nya bostadshuset mot torget, som har blivit riktigt fint. Vem vet – snart kanske delin växer ihop med kompisen Blomsterprinsessan.

Den gamla terrassen har jag klätt in fint i ett insynsskydd, så där har det blivit riktigt mysigt. Kom och kolla själva.

Ses!
 

13 april 2021

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit