Morgonstund har guld i mun

Undrar just varför husse går upp så tidigt nu för tiden? Före matte till och med. Kan ha något med frukosten i delin att göra.

Hela veckan har han kastat sig upp när klockan har ringt klockan 5:45. Tidigare låg han alltid kvar i sängen när matte och jag gick ut på morgonpromenaden. Men nu har han fått för sig att servera frukost i delin och då måste man ju vara morgonpigg. Det hör liksom till. 

Vicke fall – några av er kunder har uppmärksammat detta. Jag tror husse sålde två mackor med kaffe och smoothie första dagen och tre andra. Arild, som hjälper honom med försäljningen, är orolig. ”Lugn, lugn”, säger husse. ”Snart exploderar det”. Det är sällan jag har sett honom så full av tillförsikt. Normalt brukar han mer vara som hönan Agda. ”Hur ska det gå, hur ska det gååå?”

Nu har jag sett att husse har införskaffat två gatupratare som förtäljer historien om frukosten. Då kanske det blir lite fart.

Välkomna!
Hälsar husse, alltså.
 

10 september 2015

Skriv kommentar

Javisst

Postat av Steve den 13 september 2015

Är det bara ett helt frukostpaket eller går det att köpa löst, som bara smörgås eller smothie?

Postat av Josefina den 12 september 2015

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

fredag

15.00 -  21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

lördag

12.00 - 20.00

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

 


  


Delibutiken på Facebook