Nedräkningen har börjat

Det är bara ett par dygn kvar till Salemsdagen och Lilla K-rundan. På lördag när jag öppnar delibutiken kl 11, har lokalen – förutom den vanliga verksamheten – också blivit ett slags showroom för K-rundans olika konstnärer och ”riktiga” utställningslokaler.

Hos mig kommer du bland annat att hitta tavlor av fotokonstnären Björn Babba Callius, gisléetryck av konstnären Karin Holmström (hon som ska ställa ut på Louvren i oktober) och bruksföremål från flera designers och hantverkare. Fler verk av alla de konstnärer och hantverkare som medverkar i Lilla K-rundan kommer du sedan att finna i utställningslokalerna i Gluggen och hos inredningsbutiken Crème de la Crème på Centralvägen 8B. 

Alla medverkande finns beskrivna i Lilla K-rundans programblad som du har fått hem i brevlådan. Tappat den? Finns fler i min butik och i Grafikpunktens tält i Skönviksparken på lördag.

I programbladet får du också möjlighet att stämpla ställen du har besökt under rundan, och tala om vad du tyckte om arrangemanget. Det här är ju första gången vi arrangerar Lilla K-rundan, och det finns ju alla chanser till förbättringar kommande år.

Själv tar jag emot anstormningen i butiken på lördag. Jag har beställt det goda olivbrödet från Sanna som jag brukar sälja varje år i samband med Salemsdagen, och det blir som vanligt aperitivo mellan 15 och 18.

Eftersom Lilla K-rundan är en så viktig grej, pågår den även på söndag den 30 augusti. Det innebär att jag har extraöppet i butiken på söndag från kl 12.

Välkomna!
 

27 augusti 2015

Skriv kommentar

Hej Steve!Info:

boende på skogsrovägen har inte fått några Lilla,rundans programblad

Postat av ulla den 28 augusti 2015

Öppettider

Onsdag och torsdag 

16.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

fredag

15.00 -  21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

lördag 

15.00 - 19.00 
Aperitivo 15.00 - 17.30
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook