Nu får det vara nog

Jag har solat färdigt, pysslat klart i huset, hälsat på släkten på västkusten, vandrat en stump på Sörmlandsleden och gullat med hustrun. Check i alla semesterrutor. I dag öppnar jag delin.

Mycket återstår av sommaren, jag vet. Massor av saker ska fortfarande hända. Men semestern är över för i år, och det är inte utan att jag längtar efter att träffa lite folk. Hustrun, Öhman och jag har stundtals varit rejält eremitiska. Det behövdes, men nu är jag utvilad.

Jag ser på Öhman att även han längtar efter jobbet. Hemma på min altan går jag inte omkring och flyttar på möbler hela tiden, som jag gör på terrassen i delin. Dålig ordning, tycker Öhman och puffar runt stolar och pallar med sin hårda nos. I kväll kommer han ner en sväng och kollar att allt står rätt till.

Förmiddagen har jag ägnat åt att åka till bageriet och diverse andra ställen för att fylla upp butiken. För dig är det bara att slå dig ner och beställa!

Ses snart!
 

22 juli 2016

Skriv kommentar

Trevligt Steve! Jag har inte satt min fot på Delin på grund av att jag försökt vara vegetarian, nu längtar jag efter din goda mat och hoppas få med mig några vänner på apertivo i morgon! Vi ses hoppas jag

Postat av Midde Midenge den 22 juli 2016

Öppettider

 

Onsdag - lördag 

15.00 - 21.00

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.
 

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit