Nu öppnar vi!

I morgon öppnar vi delin klockan 16. Några av er vet redan om det, för jag har fått in en del bokningar. Under semestern har jag också tagit emot en del beställningar på catering. Så det är bara att köra igång!

Sen jag förvandlade plejset från butik till kvarterskrog, är det en del kunder som undrar om vi fortfarande har catering. Svaret är JA, det har vi. Välkommen med dina augustifester. Vi levererar. Fast inte kräftorna och inte surströmmningen. Vi håller oss till medelhavsdelikatesser.

Hustrun tycker det här året skiljer sig från andra, och det har hon rätt i. Jag har inte gjord en enda ombyggnad i delin under ledigheten. Det ni! Lokalen ser för en gångs skull ut precis som när semestern började.

Vilket innebär att jag har latat mig helt och hållet under båda mina veckor. Några dagar reste hustrun och jag till Trondheim för att se oss omkring, och där var det blött, kallt och blåsigt. Om någon undrar.

Ses!
 

25 juli 2017

Skriv kommentar

Öppettider

Påskhelgen - Stängt

Valborgsmässoafton 16.00 - 21.00

Onsdag, torsdag och fredag

16.00 - senast 21.00
köket stänger 20.30

lördag 
15.00 - 19.00
aperitivo 15.00 - 17.00
 

Söndag                         stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                           stängt

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

maila gärna om vi inte svarar!!!

Email: 
steve@delibutik.se 

ingrid@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit  

 

  Instagram


Delibutiken på Facebook