Nu rör jag till det igen

Det handlar om öppettiderna. Tack och lov för internet och facebook, jag hade aldrig klarat det här jobbet på stenåldern. Hur ändrar man en öppettid som är huggen i grottväggen?

• Midsommarafton är fredag, och fredagar brukar vi ha öppet, men eftersom det är afton håller vi stängt.
• Tisdag (alltså nu 20 juni) är det tisdag och då brukar vi ha stängt, fast nu håller vi öppet. Oavsett om det är afton, fast det är det inte. Vill du ha en plats? Boka!
• Måndag (alltså nu 19 juni) brukar vi hålla stängt och så blir det även denna hektiska vecka.

Glasklart!? Tur att hustrun är redig och kan skriva detta på ett begripligt sätt. Själv är jag dagvill, det brukar jag bli så här års.

Jag har även bett hustrun påminna om att det finns massor av god ost i butiken, men nu när jag ser det i skrift fattar jag inte varför jag bad henne. Ost har vi ju alltid! Jo, vi har kvar av de där goda specialostarna från förra helgens Lilla K-runda. Så nu vet ni.

Ni som fortfarande funderar på att ansluta er till delins Baskien-resa i oktober kan sluta med det. Nu är det knökfullt. Detta ser jag verkligen fram emot! Så kul som vi ska ha.

Syns och hörs!
 

16 juni 2017

Skriv kommentar

Öppettider

Onsdag - Lördag 

15.00 - 21.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit