Nu ska delin moderniseras

Nu är sommarlugnet över i delin, bokningarna rasar in via facebook och sms. Höstens evenemangskalender fylls på, kolla fliken här intill. Längre ner i bloggen kommer lite inside information om en förestående nyhet.

Någon som har märkt att det byggs hus på Rönninge torg? Vi som jobbar i delin har i alla fall inte kunnat undgå det. Till skillnad från er, kära kunder, är vi i lokalen även på dagtid, innan vi öppnar. Det ska städas och plockas och dukas och skivas till catering.

Byggarna – mina språkkunskaper är ganska begränsade, men jag gissar att de är polacker – jobbar som myror hela dagarna, och maskinerna de hanterar är enorma. Men som tur är slutar de faktiskt arbeta framåt kvällen, fast de är polacker. Lugnet lägrar sig och jag kan dra korkarna ur vinflaskorna med ett hörbart plopp.

Tur är väl det, för det relativa sommarlugnet i delin verkar vara över. Min telefon går varm med bokningar, inte minst till höstens alla evenemang. Bokningsläget år gott både från mitt och kundernas perspektiv, kan man säga. I klartext: Många har reserverat, men det finns platser kvar för dem som inte vill planera hela höstens aktiviteter redan i augusti.

För en liten stund sen fick jag förresten klart med singer songwritern Ulrika Bergdahl att hon kommer till delin med sin musik den 5 oktober. Missa inte det!

Den där nyheten jag utlovade i början: Jag håller på och tar delin in i digitaliseringsåldern. I hemlighet har jag ägnat tid i sommar åt att förbereda en webshop, där kunderna ska kunna beställa och betala take away i förväg. Vad sa ni nurå?

En sak till: Jag har köpt en ny pizzaugn. Jag säger bara…krispigt är bara förnamnet. Har lovat hustrun att få smaka nästa fredag när hon fyller år.

Ses!

16 augusti 2019

Skriv kommentar

Så bra, lite mer plats.

Postat av Eva Utas. den 22 augusti 2019

Öppettider

Onsdag - Torsdag 

15.00 - 21.00

Fredag 

14.00 - 21.00

Lördag

14.00 21.00


Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk. Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Söndag                        stängt
Måndag                        stängt
Tisdag                          stängt

Det är bara möjligt att boka platser inne i delin, på terrassen är det drop-in.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 
ellen@delibutik.se

steve@delibutik.se

 

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit