Nu skummar det i delin

Tro det heller ej, men från och med i kväll serverar vi fatöl i Rönninge deli. Ja, ju läste rätt. Ellen och jag ska dra i en spak på bardisken, och ut ska det komma skummande öl. Ska bara justera kylskåpet som rymmer två 30-litersfat nu på morgonen, så kör vi igång.

Det blir inte vilken stor stark som helst, nej fint ska det vara i våran deli. Vi börjar med en NEIPA (New England Indian Pale Ale), som har mycket smak av apelsin, grapefrukt och mango. Fyra gånger om året tänkte jag byta ölsort. Självklart har vi kvar ölet från lokala Stockholms södra brygghus på flaska, som levereras av bryggmästaren Håkan. 

Nu har jag också satt datum för vårterminens vinprovningar, kolla själv under fliken evenemang. Det blir Tour de France en rouge (rödtjut från de fem hörnen av Frankrike), Giro d ’Italia, Toscana vs Piemonte, Champagne, med mera. Se det som ett julklappstips.

Övriga event har jag inte satt datum för än, men det blir fler musikkviss med Rickard Broberg och fler skaldjursaftnar. Håll utkik på webben!

Och glöm inte minijulmarknaden på lördag hos Blomsterprinsessan och mig. Goda och fina saker från Rönninge kommer att finnas på delins terrass.

Ses!
 

13 december 2019

Skriv kommentar
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit