Ny typ av vinprovning - FULLBOKAT

Förra veckans vinprovning slog väl ut, så till vida att deltagarna tyckte det var ett trevligt avbrott från allt corona-snack. Därför tänkte jag försöka mig på en ny typ av provning nu på lördag i hopp om att ännu en gång göra folk gladare.

Tanken är att vi ska provsmaka de viner jag kommer att ta in till sommarens begivenheter. Det blir ett rosé, två vita och tre röda. Till det serveras tilltugg från chark- och ostdisken. Jag går igenom vilka vinerna är, varifrån de kommer, vad de passar till etc, sen smakar vi. När sommaren smäller till tänker jag att alla har hittat en favorit. 

Eftersom Ellen och jag strikt följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer får vi inte plats hur många som helst. Vi sitter luftigt – ”på en älgs avstånd” som italienarna påstår att man gör i Sverige. Var de nu har fått det ifrån. Handtvätt innan man sätter sig är en god idé. Ni följer väl tolvpunktsprogrammet?

För den som är intresserad är det alltså läge att boka snabbt. Hustrun har fått inside information (det är ju hon som skriver detta) och kräver att få delta. Vi får väl se om hon får plats. 

Tid: Lördag kl 16. Pris: 400 kr.

Ses!
 

22 april 2020

Skriv kommentar

Anmäld

Postat av curt.bengtson@telia.com den 22 april 2020
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit