Nya restriktioner, men vi härdar ut

FHM:s pandeminrekommendationer föranleder mig att sätta upp skyltar utanför delin. Fast det är svårt att skriva skyltar. Vi får se om de blir begripliga.

All kommunikation sker på mottagarens villkor, brukar hustrun säga till mig. Hon menar att den som har något att säga också bär ansvaret för att budskapet går fram. Funkar det inte på det ena sättet, är det sändaren som måste pröva med ett annat.

Nu när Tegnell & co har sagt till om fler restriktioner för att bekämpa coronasmittan, måste Rönninge deli vidta vissa åtgärder. Vi är nämligen både restaurang, som har sina regler, och butik – som har helt andra.

Hur du ska bete dig, beror alltså på vilken typ av kund du är. För att ge någon vägledning – reservation för att jag kan ha uppfattat rekommendationerna fel – har jag satt upp en stor fin skylt, bestående av mitt totalt odigitala blädderblock. Om budskapet är obegripligt, får du gärna klaga. Men följ i så fall först instruktionerna på skylten, annars kommer väl Länsstyrelsen.

Det finns en risk att du måste stå ute och vänta någon minut eller så, därför håller Pelle Rosenkvist och jag på och sätter upp infravärme på terrassen. Pelle måste bara lösa några tekniska problem först, men för honom är ingenting oöverstigligt. Med lite tur kan det hela utvecklas till en uppvärmd plats där jag kan tjuvstarta uteservering. Någon gång i vårvinter.

Givetvis funkar e-handeln precis som vanligt, och då kan du hämta din kasse när den är klar.

Ses!
 

13 januari 2021

Skriv kommentar

Om alkoholtillståndet gäller utomhus nu kan du ju börja servera Gluwine!Som man kan ta eftet promenaden eller pulkaåket

Postat av Lena den 13 januari 2021
Är du allergiskt? Fråga oss om vad maten innehåller!

Öppettider

PÅSKSTÄNGT:  5 - 9 April

Övriga dagar öppet:

Ons-To            16:00 - 22:00

 

Fre-Lö             15:00 - 23:00

 

Söndagar        12:00 - 19:00

 

Efter kl 18 hinner vi tyvärr inte sälja enskilda varor över disk.

Då ägnar vi oss helt åt servering och take away-måltider.

Kontakt och bokning

Telefon: 08 532 522 68

om vi inte svarar maila gärna

Email: 

info@delibutik.se

Adress:
Rönninge Torg 20
144 61 RÖNNINGE

Hitta hit